ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Κλείνοντας φέτος τα 30 χρόνια συνεχούς δραστηριότητας μας, προσφέρουμε στην Ελληνική αγορά, στους πελάτες και φίλους μας, αυτή την έκδοση.

Η προσπάθειά μας, όλα αυτά τα χρόνια, είναι συνεχής για βελτίωση και άνοιγμα των οριζόντων μας, σε ποικίλες δραστηριότητες, με στόχο την κάλυψη των αναγκών της αγοράς. Έτσι, μπορούμε και παρέχουμε, πλήρη και άμεση εξυπηρέτηση σε όλο και ευρύτερο φάσμα ενδιαφερομένων.

Ναυτιλιακές εταιρείες, ξενοδοχεία, όμιλοι, σωματεία, κάθε μορφής επιχειρήσεις, η Εκκλησία, οι Ένοπλες δυνάμεις, Δημόσιοι και Δημοτικοί φορείς, ιδιώτες, ειδικές εκδηλώσεις και συνέδρια αλλά και κάθε διακοσμητική ανάγκη, μπορούν να καλυφθούν και να εξυπηρετηθούν άριστα από την επιχείρησή μας.

Σημαίες κρατών, σήματα, εμβλήματα λάβαρα , γιρλάντες εκκλησιαστικά σήματα και σημαίες με την όποια μορφή, κατασκευή και μέγεθος, είναι προϊόντα μας, που παραδίδουμε άμεσα ή παράγουμε σε ελάχιστο χρόνο.

Η επιχείρησή μας, γιορτάζοντας τα 30 χρόνια της, σας υπόσχεται να συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της και να καλύπτει τις ανάγκες σας με συνέπεια στην εξυπηρέτηση και την ποιότητα.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και πελάτες που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν κοντά μας, συνεχίζουν να είναι δίπλα μας και να ακολουθούν μαζί μας μια πορεία προόδου και αμοιβαίας καλής συνεργασίας.